perjantai 5. heinäkuuta 2013

"We make you run" - yhteistyössä Kajaani Game Studios

Tänään on SE päivä, kun matka urani suurimpiin arvokisoihin alkaa. Uskon, että todella moni asia tulee jälleen olemaan uutta ja ihmeellistä. Joutuu Leinosen tyttö taas kovaan paikkaan. Huh! Mutta sehän on juuri sitä, mistä nautin. Jännityksestä, tiukoista tilanteista ja uusista kokemuksista. Odotan innolla!

Tueksi kisoihin sain uuden yhteistyökumppanin, joka omalta osaltaan on helpottanut valmistautumistani yhteen kauden tärkeimmistä koitoksista. Kajaani Game Studios lähti mukaani urani tähän saakka merkittävimmälle matkalle. He toimivat kisasponsorinani ja ovat mahdollistaneet matkani Kazaniin.


"Jungle Race on strateginen ulkoilu- ja urheilupeli, jossa pelaaja kerää matkapuhelimessaan toimivan sovelluksen avulla kartalla näkyviä hedelmiä. Peli laittaa pelaajan oikeasti liikkumaan. Peli on vaihtoehto lenkkeilylle, mutta myös uudenlainen tapa aktivoida lapsia, nuoria ja aikuisia liikunnan pariin. Peli soveltuu myös aktiiviurheilijan harjoittelumuodoksi.

Jungle Racen kehittäjä Kajaani Game Studios on mobiilien liikuntapelien ja -sovellusten pioneeri. Vuosien mittaan olemme toimineet usean liikuntasovelluskehittäjän alihankkijana vastaten heidän ohjelmistokehityksestään.

Kajaani Game Studios haluaa omalla toiminnallaan näyttää esimerkkiä ja kannustaa ihmisiä liikunnallisiin elämäntapoihin. Yhteistyöllä Elisa Leinosen kanssa Kajaani Game Studios haluaa kannustaa urheilijaa uskomaan omiin mahdollisuuksiinsa ja toteuttamaan omia unelmiaan, näyttäen samalla positiivista esimerkkiä nuorille urheilijoille." 
Jari Haverinen, KGS


Lisätietoa Kajaani Game Studiosista ja Jungle Racesta löytää osoitteesta: http://www.junglerace.net/


Lähden Kazaniin juoksemaan ehdottomasti urani parhaimpia suorituksia! Tuntemukset jalkojen osalta ovat menneet jo eteenpäin edellisestä kirjoituksestani. Vielä kolme päivää tehokasta herkistelyaikaa, joten eiköhän tiistaina olla jo valmiita kovaan kisaan.

Kiitos Kajaani Game Studios, että tuette minua matkalla kohti unelmiani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti