keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Eliittikisoista Kalevan kisoihin

Kazanin reissusta palauduttiin yllättävän nopeasti tai ehkä se olikin vielä jotain Kazanin huumaa, kun juoksin uuden ennätykseni 13,27 Lahden eliittikisoissa viikko sitten. Siellä olo oli pitkästä aikaa taas helppo ja vaivaton, ja sitä kautta sain tehtyä hyvän suorituksen. Olin todella onnellinen juoksun jälkeen, sillä tuo aika on sellainen, joita olen koko kesän odotellut. Taisi siinä myös hieman turhautumistakin purkautua kisan jälkeisen huudon mukana, kun näin aikani tulostaululla. Vihdoinkin asiat olivat puolellani ja kokonaisuus kutakuinkin kunnossa ja niinpä tulos oli se, mitä tässä on toivottu.

Mutta koko kesää leimannut ailahtelevaisuus astui taas esille sunnuntaina Lapinlahden eliittikisoissa. Olo siellä oli alkuun ihan hyvä, mutta väsyin nopeasti ja kroppa ei ollut aivan parhaassa kisatikissä. Ja niinpä juoksut menivätkin puurtamiseksi ja aitojen kanssa rymyämiseksi. Myös reaktioajat olivat luokattoman huonot, mikä kertoo siitä, etteivät kroppa ja mieli olleet aivan hereillä. Ehkä se huuma oli vaan kadonnut Lapinlahdelle mennessä ja kärsin siitä kuuluisasta kisakrapulasta? Lahden valmistavassa harjoituksessa sain hyvin itsestäni irti ja Lahdessa syntyi ennätys, joten yksinkertaisesti en vain ehtinyt palautua Lapinlahdelle.

Ne juoksut on nyt juostu ja seuraavaksi edessä ovat Kalevan kisat Vaasassa. Siellä tavoiteenani on ehdottomasti se kirkkain mitali ja olen erittäin valmis haastamaan rakkaat kilpasiskoni toden teolla. Uskon, että kisasta on tulossa kovatasoinen ja tiukka, sillä aitajuoksijanaiset ovat taas esittäneet erinomaisia otteita tällä kaudella. Ja mikä parasta, laajalla rintamalla. Siksipä haastankin meidät kaikki kovaan kisaan ja laittamaan yhdessä ennätykset uusiksi.


Naisten aidat alkaa perjantaina alkuerillä klo 13.00 alkaen ja loppukilpailu juostaan samana iltana klo 20.30. Siinä on sellainen laji, jota ei voi jättää väliin. Sähäkkyttä ja jännitystä luvassa!

Viivalla nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti