perjantai 28. kesäkuuta 2013

Venäjä, Kazan ja UNIVERSIADIT!

Vähän alkaa jo hykerryttää, sillä ihan kohta lähtö Kazaniin koittaa. Niin siistiä! En ole koskaan käynyt Venäjällä tai ollut mukana noin isoissa kisoissa. Odotankin kisoja vesi kielellä ja seuraava kisastartti tulee olemaan siellä 9.7 klo 09.35 alkaen. Oujee.Joku saattaa miettiä, että mitkä ihmeen Universiadit..? Niistä ei puhuta suomalaisessa urheilumaailmassa kovin paljon vaikka ne ovat merkittävät kisat osana arvokisakiertoa. On mielenkiintoista kuunnella ulkomaisten kollegoideni juttelua kisoista, sillä he arvottavat Universiadit paljon suomalaisia korkeammalle. Täältä löytyy tietoa Universiadeista, Suomen joukkue sekä linkki virallisille kisasivuille:

Mitkä ihmeen Universiadit?


Tällä hetkellä olen kotikonnuilla Paltamossa etsiskelemässä huippukuntoa kisojen kynnyksellä. Tein myös muutaman päivän kovemman treenijakson, jonka toivon auttavan kunnon löytymiseen. Oli ehkä riski tehdä tähän väliin kovemmat treenit, mutta jotain oli pakko koittaa, sillä viime viikon pelkkä lepääminen ei auttanut fiilisten paranemiseen, vaan olo oli todella löysä ja väsynyt.

Treenijakson viimeisenä päivänä jaloissa oli aivan erilainen tunne ja kykenin pitkästä aikaa hallitsemaan niiden liikkeet. Kellokin näytti jo paremmalta, joten uskon tämän olleen oikea ratkaisu. Toki kaikki riippuu nyt siitä miten palaudun ja alkaako herkkyys löytyä tämän reilun viikon aikana. Pyrin tekemään kaiken mahdollisimman huolellisesti, jotta pystyisin Kazanissa parhaimpaani ja myös siitä eteenpäin heinäkuun tärkeissä koitoksissa sama suunta vain jatkuisi.

Ihanaa olla kotona. Pakko taas sanoa, että maalla on kyllä kaikki paremmin :)

Pian on taas se aika, jolloin lippua hiilataan vieläkin korkeammalle. Tsemppiä toverit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti