keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Hallikauden avaus

Hallikisakausi on nyt avattu. Juoksin 60m aidoissa uuden ennätykseni 8,25, joka on myös tämän hallikauden kotimainen kärkitulos tällä hetkellä. Fiilis oli juoksun jälkeen melko yllättynyt! Tiesin kyllä treenien perusteella, että kehitystä on tapahtunut, mutta noin suurta parannusta en osannut heti ensimmäiseen juoksuun odottaa. Edellinen ennätykseni oli viime talvelta 8,42.

Juoksin samoissa kisoissa myös sileän 60m ja siinäkin uuden ennätykseni 7,68. Aika on pudonnut viime talvesta nyt reilun kymmenyksen. Olen myös tähän tyytyväinen, sillä se kertoo nopeuteni parantuneen! Sehän on ollut se suurin haasteeni tänä talvena. Tämä antaa itseluottamusta hallikauden jatkoon ja ennen kaikkea kevään treeneihin!

Mutta tämä ei todellakaan riitä, vaan nälkä päästä juoksemaan uudestaan on todella kovalla. Onneksi tämä nälkä tulee ruokittua jo lauantaina, kun juoksen Tähtien kisoissa Tampereella. Siellä ovat läsnä lähes kaikki meidän kovat aituritytöt ja odotan kovatasoista ja tiukkaa kisaa, jossa tulee tukku uusia ennätyksiä!

Muistakaahan asettua television ääreen lauantaina klo 19.20 ja valitkaa kanavaksi TV2.
Siellä nähdään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti