sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Tähtien kisat

Tähtien kisat on kisailtu ja käteen jäi kaksi hyvää, muttei vielä ihan parasta juoksua. Alkuerissä juoksin ajan 8,29 ja finaalissa 8,30. Ajallisesti voin olla ihan tyytyväinen, sillä ne jäivät vain neljä ja viisi sadasosaa tiistaina juoksemastani ennätyksestä. Juoksuissa oli silti hieman vaikeuksia lähtöpään osalta. Telineistä irtoaminen toimii hyvin, mutta lähestyminen ensimmäiselle aidalle menee hieman päälle, mikä vaikuttaa luonnollisesti aitatekniikkaan ja juoksun jatkumiseen seuraavalle aidalle. Toinenkin aita oli siis hieman hakusessa, mutta siitä eteenpäin juoksu lähtee mielestäni sujumaan paremmin. Vielä ei siis ole valmista, mutta tilanne on kuitenkin ihan hyvä :)

Harmillista eilisessä kisassa oli se, että Nooralotta Neziri oli hieman liian vikkeläjalkainen alkuerän lähdössä ja suljettiin siksi ulos kilpailusta. Se vei osaltaa lataustani, sillä odotin, että päästään rinnakkain juoksemaan ja iskemään kovat ajat taululle. Mutta tätähän tämä urheilu on ja noin on käynyt joskus itse kullekkin ;) Kisassa oli mukana myös venäläisjuoksija, joka juoksi finaalissa 8,20. Siinä olisi toki ollut maukas päänahka, mutta vielä eivät Leinosen tytön rahkeet riittäneet hänen voittamiseen!

Nyt huomaa, että on tullut melko monta kilpailustarttia tähän viikkoon. Jalat olivat kisan jälkeen väsyneet ja niitä jopa särki hieman. Nyt täytyy levätä ja palautella ennen seuraavaa kisaa, joka on näillä näkymin hallimaaottelu Norjan Steinkjerissa. Siellä Suomen aituritytöt saavat toivottavasti rinnalleen kovia nimiä. Maaottelu käydään nyt toista kertaa ja jokainen maa asettaa kaksi urheilijaa kuhunkin lajiin. Suomen maajoukkue julkaistaneen alkuviikosta ja toivon mukaan meikäläisen nimi lukee myös listoilla!

Viimeinen kisakoitos onkin sitten kahden viikon päästä Tampereella, kun käydään tiukka taisto suomenmestaruusmitaleista. Meillä on tällä hetkellä aidoissa erinomainen tilanne, sillä olemme laajalla rintamalla parantaneet ennätyksiämme ja lisää on varmasti tulossa!

HYVÄ ME!
Nimmareita kisan jälkeen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti