sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Kuntoutusjaksolta

Polvia on nyt kuntoutettu kuusi viikkoa ja parempaan suuntaan on menty! En ole vielä saanut lupaa aloittaa juoksemista, koska kipuja on välillä ja polvien täytyy olla täysin kivuttomat ennen kuin aloitan juoksemisen.

Täysin kivuttomia päiviä ja jaksoja on kuitenkin jo ollut ja välillä ei edes muista, koska polvissa on ollut jotain tuntemuksia. Kuntoutusliikkeet alkavat jo tuntua helpoilta ja sujuvat lähes kivuitta.

Nälkä päästä juoksemaan on valtaisan ja turhauttavan suuri! Silti täytyy vaan vielä malttaa ja odotella muutamia viikkoja. Olen kuitenkin treenannut koko tämän ajan, mutta kaikki iskutus on karsittu pois. Kuntopyörä, uima-allas ja vesijuoksumummot ovat tulleet hyvinkin tutuiksi. Kestävyyskunto on varmasti aivan uudella tasolla ja sille pohjalle on hyvä lähteä rakentamaan huippukuntoa myöhemmin syksyllä.

Olen myös pystynyt tekemään punttia jonkin verran. Muutamia tarkkoja liikkeitä jaloille ja ylä- ja keskivartalolle melkein mitä vaan. Kohta varmaan voisi osallistua johonkin "itsensäesittelykisaan", kun alkaa olla niin tikissä ;)

Elämä Espoossa on myös sujunut mukavasti ja joudun todellakin syömään sanani siitä, etten pystyisi asumaan kehä III:n sisällä. Olen viihtynyt täällä todella hyvin ja arki rullaa tasaisesti ihanien ihmisten, urheilemisen ja mieluisan työn parissa.

Iloisella ja luottavaisella mielellä siis eteenpäin ja pidetään peukut pystyssä, että pääsisin juoksentelemaan jo lokakuussa.

Kivaa syksyä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti