sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Kauden parhaita ja uutta yhteistyötä

SB:t ovat parantuneet viime viikkoina siihen malliin, että päätin alkaa päivittää tämänhetkiset kuulumiset. Elikkäs juoksemisessa aletaan olla jo paremmin kiinni ja viime treenissä uskaltauduin virittelemään piikkaritkin jalkoihin. Se oli vasta kolmas kerta kovempaa juoksua ja juoksin 60 metriä jo melko lähelle niitä aikoja, joita juoksin vuosi sitten tähän aikaan.


Ai että sitä ihanuutta ja fiilistä! Pakko sanoa, että tuli taas enemmän urheilija -olo, kun sai tehdä sitä, mitä eniten rakastaa ja mistä kaikessa treenaamisessa on kuitenkin kyse. Tässä syksyn aikana on nimittäin usko ollut välillä melkoisen koetuksella, kun lähes kaikkeen on pitänyt keksiä korvaavia treenivaihtoehtoja. Kuntotus on kestänyt kauemmin on odotin, mutta nyt ollaan taas sillä paremmalla tiellä. Odotan sitä päivää, kun pääseen juoksemaan aitoja. Voi sitä onnen määrää!

Polvien suhteen mennään siis parempaan suuntaan, vaikka vieläkin haastetta riittää ja tarkkana on oltava. Kuntoutusliikkeet ovat edelleen mukana ohjelmassa ja juoksemisen suhteen edetään maltillisesti. Voimapuolella ollaan menty eteenpäin niillä osa-alueilla, mitä on päästy tekemään. Myös Fustra -harjoittelusta on tullut osa treenirutiinejani. Tuntuma kehonhallintaan ja omaan tekemiseen on kehittynyt Fustran myötä huomattavan paljon. Tässä olen kollegani Anna Niemelän ohjauksessa.
Ja sitten huikeita uutisia! Sain uuden yhteistyökumppanin nimeltään FYSIONE! Kyseessä on Kauniaisissa toimiva yritys, jossa on tarjolla osaamista sekä urheiluhieronnan että fysioterapian saralla.  On mahtavaa saada tuekseen tällaista ammattiosaamista erityisesti viimeaikaisten haasteideni kanssa selviämiseen. Säännöllisyys huollon suhteen on tärkeää ja sen rooli on tässä iän myötä vaan kasvanut. Siksi tällainen yhteistyö on urheilijalle erittäin merkittävää ja helpottaa myös arkea huomattavasti!

Fysioneen voi tutustua lisää heidän nettisivuillaan www.fysione.com. Ajan saa varattua todella kätevästi netin kautta!

Ihanaa, kun joulu on taas ovella! Pian pääsee rentoutumaan itselle tärkeiden ihmisten ja asioiden parissa. Hyvillä mielin siis eteenpäin. Hitaasti, mutta varmasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti