maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kilpailukauden avaus

Nyt se mörkö on sitten karistettu selästä, kun kilpailukausi on saatu käyntiin. Pienen viivästyksen jälkeen aloitin viime keskiviikkona Lappeenrannan tähtikisoissa ja juoksin tuloksen 13,50. Olo juoksun jälkeen oli iloinen ja huojentunut, sillä Teneriffan jälkeinen aika on ollut treeneissä melkoisen haastavaa.

Tein muutaman kovemman treenin melko pian leirin jälkeen ja ne saivat sitten hermoston aika sekaisin. Se raja, koska treeneissä mennään yli, on niin häilyvän ohut. En huomioinut kokonaisrasitusta riittävän hyvin ja kouluhommien paketointi tältä talvelta vei osansa palautumisesta. Onneksi tajusin kuitenkin melko nopeasti, että olin todella väsynyt kaikesta kevään ahkeroinnista ja laitoin pelin poikki muutamien muiltakin tulleiden kehotuksien jälkeen. Kiitos niistä, taas! Taustalla olivat vielä talvella olleet haasteet ja tsemppaaminen liian monen asian suhteen, joten olikin syytä ottaa vähän kevyemmin.

Lepäsin reilut pari viikkoa ennen kuin jalat alkoivat taas aidosti viedä treeneihin. Aitominen alkoi pikkuhiljaa tuntua taas aitomiselta ja nälkä kilpailemiseen alkoi kasvaa. Olisi vaan täytynyt levätä rohkeammin heti leirin jälkeen. Varsinkin, kun siellä sujui niin nousujohteisesti ja pystyin tekemään kovat treenit hyvällä draivilla loppuun saakka.

Näiden vaikeuksien takia kilpailukauden avaus venyi ja jouduin odottelemaan kropan palautumista suunniteltua kauemmin. Onneksi suunta on nyt viikon verran ollut hieman parempi ja Lappeenrannan kisa antaa uskoa tulevaan. Sielläkin juoksussa oli omat takkunsa ja siksi uskon, että kyllä se huippuisku jostain vielä löytyy. Katse tulevaan on nyt paljon kirkkaampi.

Onneksi yhteistyökumppanini ovat pitäneet minusta hyvää huolta. Noname päivitti urheiluvaatekaappiani hieman uuteen uskoon ihanan pirteillä kesäväreillä. Nonamen verkkokaupan löydät täältä:

Itsekin olen päässyt aina niin edustavana sinne taustalle heilumaan ;)


Sportsnutrition.fi täydensi lisäravinnekaappiani uusin tuottein. Kuvaa klikkaamalla pääsette tutustumaan sportsnutrition.fi:n laajaan ja laadukkaaseen valikoimaan.
http://www.sportsnutrition.fi/

Nyt on kaikki taas paremmin, jotta voin jatkaa valmistautumista kesän koitoksiin hyvillä mielin. Tsempit kaikille kisakauden alkuun. Kentillä nähdään!

JA MUISTAKAA KAIKKI! Eliittikisasarja alkaa ensi sunnuntaina Lahdessa. Kaikki mukaan kannustamaan urheilijat huipputuloksiin. Aidoissa juostaan alkuerät klo 17.05 ja finaali klo 17.50. Lähetys kanavalla TV2 klo 15.30 alkaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti