torstai 22. heinäkuuta 2010

Kuulumiset treenijaksolta

Heipä hei!

Edellisestä kirjoittelusta on vierähtänyt jo tovi. On ollu niin paljon kaikenlaista kiirettä, etten ole muistanu koko blogia.

Aitakarnevaaleista sen verran, että juoksin siellä uuden ennätyksen 13.80. Juoksu oli kokonaisuudessaan suht tasapainoinen, mutta edelleen on juttuja, jotka täytyy yrittää fiksata kuntoon. Juoksin alkuerissä 13.73, mutta tuulta oli ihan liikaa, +3,3 m/s. Oli aika vaikeeta juosta tuollaseen myötätuuleen. Ei meinannu juoksu pysyä kovin hyvin kasassa. Voitin kisan ja minut valittiin Karnevaalien parhaaksi naisurheilijaksi.

Olin koko karnevaaliviikonlopun treenileirillä Jämsänkoskella . Meillä oli todella mukava viikonloppu tyttöjen kanssa ja treenit suju hyvin. Seuraavan keskiviikon 4AthleticsGP:n kisa ei oikeen kulkenut, kun leiri painoi vielä jaloissa. Juoksin siellä 14,08 ja vastatuuleen. Kisa oli hyvin samankaltainen kuin Kuortaneella juhannuksena. Samat tuulet ja sama aika. Nyt juoksu kärsi herkkyyden puutteesta.

Lahden jälkeen olen treenaillu vähän kovempaa pari viikkoa ja se on ollu mukavaa pitkästä aikaa. Työtkin alkoi heti tuon karnevaaliviikonlopun jälkeen ja yövuorot ovat taas alkaneet viedä osansa. Seuraava kisa on ensi maanantaina eli 26.7 Pm-kisat Turussa. Juostaan siellä Aholan Lauran kanssa luultavasti kaksi juoksua vähän samantyylisesti, kuin sitten Kajaanissa Kalevan kisoissa tulee olemaan. On hyvä saada tuollainen iltakisa, kun ei sellasia ole oikeestaan tänä kesänä ollutkaan.

Voi olla, että juoksen vielä Pm-kisojen jälkeen kerran ennen Kalevan kisoja, mutta en oo vielä löytäny sopivaa kisaa.

Toivottavasti kunto lähtee taas nousuu treenijakson jälkeen. Ens viikolla Pm-kisoista alkaa taas löysäily, et ollaan sitten Kajaanissa iskussa. Ehkä vähän jo jännittää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti