tiistai 29. kesäkuuta 2010

Kuortaneen eliittikisat

Heipsan!

Seuraava aitakisa olikin sitten vasta Kuortaneella juhannuspäivänä. En päässyt Pudasjärvelle, kun koulussa oli sen verran tiukat aikataulut. Pudasjärvellä olis tosin ollu hyvä kisa Aidanpään tyttöjen kanssa. Ida juoksi siellä erinomaisen ajan!! Olis ollu mullekkin hyvä peesi :)

Mutta mutta.. Kuortaneella tosiaan meni tämä juhannus, mutta ihan hyvissä merkeissä kuitenkin. Naisten aidoissa radat oli täynnä pääasiassa suomalaisia aitureita. Meitä oli vauhdittamassa kaksi vierailevaa tähteä ulkomailta, Liettuasta ja jenkeistä. Keli oli sen puoleen hyvä, että lämpöä riitti, mutta tuulet oli aika ikävät. Etusuoralla puhalsi välillä jopa neljän metrin vastatuuli ja siellähän me tietenkin vastatuuleen porskutettiin. Eipä sillä sinänsä mitään merkitystä ole, vaikka on vastatuulta, sillä kaikilla on kuitenkin ne samat olosuhteet. Hyvän ajan tekeminen on vastatuuleen kuitenkin aika vaikeaa.

Juoksu sujui mun osalta hyvin. Olin neljäs ja juoksin ajan 14.08, eli en edes jäänyt kovin kauaksi ennätyksestä :) Lähtö takkuili taas aika pahasti, mutta pääsin onneksi vielä juoksuun kiinni muutaman ensimmäisen aidan jälkeen. Muutamaan aitaan taisi myös tulla kolhaisuja, eli edelleen parannettavaa jäi. Toivotaan että se täydellinen juoksu tulee sitten Kalevan kisoissa ;)

Kuuden viikon koulujaksoa on enää muutama päivä jäljellä ja sitten taas töihin. Saa nähdä, kuinka yövuorot alkaa vaikuttaa treeneihin ja kilpailemiseen. Menee varmaan taas hetki, ennen kuin niihin jotenkin tottuu.

Seuraavat kisat on Jämsänkosken aitakarnevaaleilla 1.7, elikkäs ylihuomenna. Toivotaan, että siellä olis hyvät kelit ja myötäiset tuulet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti