sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Kisakauden aloitus

Heipsan!

Nyt on sitten pari kisaa jo kisailtuna. Keskiviikkona 9. päivä juoksin Helsingissä 4AthleticsGP:ssä. Kisa jännitti ihan älyttömästi. En edes muista, millon viimeksi olisin jännittäny kisaa noin paljon ja koko päivän :) Ja niinhän siinä sitten kävi, että kisan alkaessa ei ollu enää kauheesti energiaa jäljellä ja eihän siitä sitten mitään tullu. Juoksin 14,43. Juoksu ei varsinaisesti tuntunu kovin herkältä ja kolhasin lähes jokaista aitaa. Juoksu meni pieleen yliyrittämisen takia. Olin ehkä kasannu itelleni liikaa paineita hyvin menneen hallikauden jälkeen. Olen varma, että suurimmat paineet ja yliyrittäminen karisivat tuossa juoksussa ja rentous säilyy tulevissa juoksuissa paremmin.

Tänään olin vuorostaan kisailemassa Tampereen 4AthleticsGP:ssä. Kisat oli vasta illlalla, joten olisi ollu taas koko päivä aikaa jännittää.. ;) Mutta olin fiksu ja tein kouluhommia, niin en kerenny ajatella tulevaa kisaa. Ja kisa menikin sitten hyvin. Juoksin melko ehjän juoksun ja uuden ennätyksen 13,96. Toki moni asia pitää saada vielä korjattua, jos haetaan ihan loistosuoritusta. Onneksi on vasta alkukesä ja tärkeisiin kisoihin on vielä aikaa. Lähdön kanssa on tällä hetkellä suurimmat ongelmat, mutta täytyy nyt vaan treeneissä keskittyä sen korjaamiseen, niin eiköhän se sieltä oikene.

Seuraava aitakisa onkin sitten 24. kesäkuuta Pudasjärvellä. Nyt vaan hyviä treenejä ja lepäilyä, niin siellä mennään taas kovaa :)

1 kommentti:

  1. Hyvä Elli! Onnea uudesta omasta ja piirinennätyksestä!!

    VastaaPoista