maanantai 27. elokuuta 2012

Asteen himmeämmät Kalevan kisat

Nyt on takataskussa urheilu-urani toinen Kalevan kisojen hopeamitali! Olo on onnellinen ja huojentunut! Kultainen mitali tietenkin oli taas haussa, mutta tällä kertaa hopeakin maistuu erittäin maukkaalle. Viimeiset valmistavat viikon eivät menneet aivan suunnitelmien mukaan ja mielessä oli myös ajatuksia siitä, ehdinkö saada jalkani taas juoksukuntoon. Ja kaiken lisäksi edeltävässä Joensuun kisassa sähläsin itseni ulos juoksusta jo ensimmäisellä aidalla. Sen jälkeen hiomista siis riitti, mutta onnekseni sain juoksusta kiinni vielä viimeisen viikon aikana!

Kalevan kisojen verryttelyssä oloni oli itsevarma. Alkuerän juoksu oli melko helppo varmistelu ajalla 13,55. Finaaliin lataus kasvoi ja juoksu ei ollut parasta meikäläistä, mutta ajalla 13,38 irtosi toinen sija! Olen tyytyväinen siihen, että toisen kuntopiikin tekeminen tähän kesään näyttää kaikesta huolimatta onnnistuneen. Aika oli kuitenkin urani kolmanneksi paras. Voiton ja ensimmäisen Kalevan kisojen mestaruutensa vei Nooralotta Neziri ja kilvan kolmas oli Matilda Bogdanoff. Kisat Lahdessa oli ihan mukavat, mutta tunnelmaltaan ne eivät saavuttaneet läheskään aikaisempien vuosien kokemuksiani Kalevan kisoista. Toivotaan, että ensi vuoden Vaasan Kalevan kisat ovat taas kirkkaammat kaikin tavoin!

Vielä jäi aika isoja paloja hampaankoloon, sillä edelleenkään sitä priimaa juoksua ei ole saatu ulos. Onneksi on vielä yksi tärkeä ja hieno kisa edessä Ruotsin Göteborgissa! Siellä taistellaan tänä vuonna Suomi-Ruotsi -maaottelussa ja pääsen pukemaan suomiverkkarit päälleni tänä kesänä jo toisen kerran. Olen niin innoissani!!! En ole ollut koskaan Ruotsin puolella maaottelussa ja siksi kokemus on minulle uusi ja jännittävä. Siellä olisi mukava parannella ennätyslukemia ja kyykyttää rakkaita naapureita oikein olan takaa. 

Suomi-Ruotsi -maaottelu siis la-su 1.-2.9 Göteborgissa. Naisten aidat juostaan maaottelun ensimmäisenä päivänä!

TV2 La 1.9. klo 16.55-20.10
TV2 Su 2.9 klo 15.30-19.00

Kisastudiot pystyyn, sillä tällä kertaa suomalaiset hoitavat homman kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti