tiistai 26. kesäkuuta 2012

Kolme yötä!!

Kolmen yön jälkeen on edessä elämäni ensimmäinen juoksu arvokisoissa. Se on tärkeä juoksu, mutta en halua ottaa siitä liian kovia paineita, sillä sen ympärille mahtuu osaltani paljon uutta ja ihmeellistä. Lähden sinne tietenkin keskittymään suoritukseeni täysillä ja tekemään kovaa tulosta! Tärkeää on kuitenkin myös nautiskella hienosta ja jännittävästä tunnelmasta, joka sitten antaa lisää vauhtia juoksuuni. Kuten edellisessä kisassa huomasin, rento mieli ja hyvä tulos kuuluvat yhteen.

Fiilikset ovat siis tällä hetkellä innokkaat, mutta tietyllä tapaa myös mietteliäät siitä, miten kaikki käytännöt jutut tulevat kisa-aamuna toimimaan. Tiedän, että paikalla on ihmisiä, jotka tietävät paremmin ja toivon mukaan vielä kertovat minulle tarkemmin tärkeistä käytännöistä :)

Kunto on hyvällä mallilla. Tein viime viikolla pari hieman kovempaa treeniä, jotka sujuivat hyvin ja juhannuksen otin todella rauhallisesti kaikin puolin. Tälle viikolle mahtuu pari ns. fiilistelytreeniä ja sitten olen valmis kisaan! 

Alkuerät juostaan siis perjantaina 29.6 klo 09.30 alkaen. Muistakaahan katsoa lähestystä, joka alkaa TV2:lla klo 08.45. Siellä nähdään! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti