tiistai 29. toukokuuta 2012

Pikkuhiljaa parempaa

Kisakausi on nyt pyörähtänyt käyntiin ja huonot juoksut on nyt juostu alta pois. Aloitin Portugalissa ja siitä heti parin päivän päästä matkustin Belgiaan. Ajat olivat 13,71 ja 13,73, mutta eipä niistä muuten mitään kerrottavaa jäänyt. Fiilis oli vaikea ja väsynyt, jalat painavat ja kolistelin molemmissa kisoissa todella paljon. Ajatukset olivat noissa kisoissa jossain aivan muualla kun siellä radalla.

Pääsin noiden kisojen jälkeen Suomeen, jossa sain viimeinkin levätä ja rentoutua kunnolla kotiseuduillani vanhempieni ja tärkeiden ystävieni parissa. Treenileiriympäristössä rentoutuminen on välillä vaikeaa ja jopa mahdotonta, kun ajatuksiaan ei saa siirrettyä pois urheilusta ja kaikki keskustelut liittyvät siihen tavalla tai toisella. Vaikka rakastankin urheilua ja siitä keskustelemista yli kaiken, välillä on tärkeää saada muuta ajateltavaa. Opiskelin kyllä ahkerasti leirin aikana, mutta sekään ei tällä kertaa tuntunut riittävän. Mutta tästä otan vain opiksi ja nyt tiedän miten teen taas asiat paremmin ensi vuonna! Täytyisi vaan aina muistaa kuunnella omia tuntemuksiaan ja toimia niiden mukaisesti.

Eilen kisailin jälleen Belgiassa ja kotona levätty viikko taisi todellakin tehdä terää. Fiilis oli kaikin tavoin huomattavasti parempi kuin viikkoa aiemmin ja olin innoissani kisailemisesta. Juoksin 13,48, mutta valitettavasti tuuli oli 2,5m/s. Höh.. Tärkein asia kisassa oli kuitenkin se, että fiilikset olivat paremmat ja juoksu sujui ehjemmin. Nyt vaan lepäillään ja fiilistellään hyvien treenien parissa, niin jospa jalat alkaisivat tuntua vielä paremmilta ja juoksu herkemmältä.

Olen hyvillä mielin ja odotan jo innolla seuraavia kisoja, jotka ovat Sveitsissä viikonloppuna. Niiden jälkeen kilpailen Suomessa Tampereen eliittikisoissa 10.6!

Tästä se taas lähtee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti