perjantai 16. syyskuuta 2011

Kisakausi paketissa
Suomi-Ruotsi -maaottelu
Noniin noniin. Nyt on sitten kisakausi kisailtu ja täällä vietellään jo hyvää vauhtia tämän syksyn ylimenokautta. Aion siis nyt pysyä erossa yleisurheilusta ja aitajuoksusta vielä seuraavat
pari viikkoa, kunnes taas aloitan uuden kauden treenit ja valmistautumisen tärkeään kauteen 2012.

Mitä tästä kaudesta jäi käteen?
- Suomenmestaruus Kalevan kisoissa
- eliittikisasarjan kakkossija
- uusi ennätys
- edustus Suomi-Ruotsi -maaottelussa
- kokemus kilpailemisesta ulkomailla
- paljon muita uusia ja mukavia kokemuksia ja tapahtumia urheilukentillä

Olen siis kauteen kaiken kaikkiaan tyytyväinen. Muutamia notkahduksia tähänkin kesään mahtui, mutta nyt ajattelen niitä vain hyvällä. Vaikka haenkin suorituksiltani täydellisyyttä, hyväksyn sen, että kilpaurheiluun kuuluu myös epäonnistumiset ja huonot päivät. Kesäkuun loppu oli minulle hyvin vaikea ja olin silloin melko huolissani kauden jatkosta. Onneksi osasin kuunnella itseäni ja siten tein oikeita ratkaisujan treenien ja kilpailujen suhteen. Rakensin hyvän pohjan loppukesän kisoja varten ja se palkittiin suomenmestaruudella, uudella ennätyksellä ja edustuksella ruotsiottelussa.

Erityisen tyytyväinen olen siihen, että saavutin tälle kaudelle asettamani tärkeät tavoitteet. Tavoitteenihan olivat, että saan vakiinnutettua paikkani Suomen kärjessä ja menestyn Kalevan kisoissa. Molemmat täyttyivät ja siksi voin hyvillä mielin kääntää katseeni jo ensi kauteen, jolle tavoitteet ovat luonnollisesti astetta kovemmat. EM-kilpailut Helsingissä on tavoite, johon tähtään 110%:sti. Uskon vahvasti siihen, että kehitys jatkuu samansuuntaisena kuin se on nyt parisen vuotta jatkunut ja siksi mahdollisuuteni päästä Helsinkiin ensi kesänä ovat hyvät.

Uuden kauden alkuun mennessä aion tutustua paremmin uuteen kotikaupunkiini Jyväskylään ja sen tarjoamiin treenimahdollisuuksiin. Aion myös saada valmennukselliset asiani paremmalle mallille. Mutta ihan ensimmäisenä aion vaan rentoutua ja syödä kaikkia niitä herkkuja, jotka jäivät kesällä syömättä :)

Mukavaa syksyä kaikille!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti