maanantai 19. elokuuta 2013

Treeniä tähtäimessä Tampereen Eliittikisat ja Suomi-Ruotsi -maaottelu

Hopeajuhlien jälkeen paluu arkeen oli nopea. Treenit jatkuivat Kalevan kisojen jälkeen oikein hyvissä merkeissä ja Kuortaneen Eliittikisoissa oli tarkoitus juosta kova aika. Tuntuma kaikkeen tekemiseen oli sillä viikolla ehdottomasti parhainta tänä kesänä ja odotin Kuortaneen kisalta paljon. Verkkakin meni vielä hyvin, mutta kisassa tekeminen jäi todella pehmeäksi ja tulos oli minulle vaatimaton 13,50. Olosuhteet olivat hyvät ja saumat oli juosta kova aika, mutta ei sillä kertaa maistunut.

Kuortaneen jälkeen treenasin puolitoista viikkoa hieman kovempaa ja treenijakson päätteeksi kävin juoksemassa myös pari kisaa. Kuten olettaa saattaa, eihän ne kisat vielä kovin lennokkaasti sujuneet.

Hämeenlinnan sateisessa kelissä juoksin 13,54 ja se oli melko puhdas juoksu, mutta vielä kovin juminen ja tahmea treeneistä. Sen jälkeen jalat huollettiinkin kuntoon hieronnalla ja heräteltiin uudestaan kevyellä lajivoimaharjoituksella.

Turussa taas olosuhteet olivat puolellani ja kroppa tuntui jo huomattavasti paremmalta kuin Hämeenlinnassa. Siellä vaan tuli sohellettua aivan liikaa aitojen kanssa ja tulokseksi tuli 13,50. Uskokaa tai älkää, mutta kolhin siellä kuuteen aitaan! Kolhiminen on minulle liiankin tyypillistä ja kokemus on onneksi opettanut, mistä se johtuu. Se osa-alue laitetaan taas kuntoon ja sitten mennään kovaa :)

Ensi viikon sunnuntaina taistellaan kynsin ja hampain Ruotsiottelulipusta Tampereen Eliittikisoissa! Treenijakso ja sen päättävät kisat ovat nyt hoidettu alta pois ja luottamus juoksun löytymiseen on hyvinkin korkealla. Tämä viikko mennään kevyellä ohjelmalla, jotta ensi sunnuntaina ollaan parhaassa iskussa. Tavoitteena on luonnollisesti juosta uusi ennätys ja ottaa Tukholman lippu takataskuun.

Tampereen Eliittikisoja voi seurata 25.8 kanavalla TV2 klo 15.30 alkaen! Parastahan se tietenkin on paikan päällä, joten kaikki joukolla Ratinaan seuraamaan huippuyleisurheilua.

Täältä tullaan taas sellaisella rähinällä, että joutuu kilpasiskot olemaan varuillaan! :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti